Even voorstellen. Wie ben je? Wat doe je, waar kom je vandaan?
Ik ben Charlotte Macleane. Hoewel ik van oorsprong een echte geboren en getogen Arnhemse ben, voel ik mij na 25 jaar woonachtig te zijn in Elst nu ook wel een Elst-se. Een jaar geleden hebben Frank en Mirjam mij gevraagd om samen naast het prachtige herenmaatwerk wat O’MAGGIO al maakt ook een dameslijn op te gaan zetten. Steeds meer dames voelen zich thuis in een mooi maat pak. Als  vrouw in een mooi maatpak maak je echt een statement en kom je ergens ècht binnen. Al gauw werd Ventisette House of Tailors geboren.

Wie is je partner, heb je kinderen?
Ik ben getrouwd met John en samen hebben we vijf pubers. Heerlijk!!!

Hoe laat gaat je wekker ’s morgens?
Mijn wekker gaat meestal om 6.45 uur. Ik vind het vaak prettig om zo veel mogelijk werk in de ochtend te doen, maar ik vind het ook lekker om met een kop koffie in alle rust de krant te lezen.

Hoe drink jij je koffie? Sorry, espresso…
Wie mij goed kent weet hoe ik het drink.  Heel bewerkelijk haha. Hij moet namelijk zwart en loeiheet zijn. Dat betekent dat ik mijn kopje graag met kokendheet water voorverwarm.

Wat vind je nou de allerlekkerste pasta?
Eerlijk gezegd eet ik zelf niet zo heel vaak pasta. Maar ik maak hem wel altijd zelf. Eerst lekker goed kneden en dan de tagliatelle, spaghetti  of lasagnebladen maken. De traditionele bolognesesaus laat ik minimaal 4 tot 5 uur stoven. Heerlijk, alle smaken komen dan goed samen.

Waar komt je interesse in maatkleding vandaan?

Al op zeer jonge leeftijd zat ik achter de naaimachine. Het begon met kussentjes voor op mijn kamer of een etui of tas voor school. Al gauw naaide ik  mijn kleding zelf. Eigenlijk was dat al een beetje maatwerk. Maar door John ben ik eigenlijk geïntroduceerd en geïnspireerd geraakt voor het mooi Italiaanse design maatwerk. Hij is een fervent drager hiervan. Nu het voor dames ook populair is ben ik super enthousiast geworden. Eenmaal aan gehad wil je niets anders meer en je bent altijd uniek! Als vrouw hoef je niet meer de angst te hebben om in dezelfde outfit op een gelegenheid aan te komen.

Welk kledingstuk mag er absoluut niet ontbreken uit de garderobe van een man?
Ik noem liever een accessoire. Ik vind manchetknopen bij gelegenheid echt mooi. En een pochet maakt ieder jasje ècht af .

Wat is je favoriete kledingstuk voor een man?

Mijn man draagt dagelijks een combinatie van een casual  broek met een gaaf jasje. Maar wanneer hij in een mooi gesneden maatpak tevoorschijn komt. Wauw, dan word ik toch weer warm van binnen!

Wat onderscheid een goed maatpak van een slechte?

Behalve dat een maatwerkpak goed is opgemeten zit er ook heel veel liefde en aandacht in. Iedereen is uniek en weinig zijn symmetrisch. Imperfectie wordt perfectie.

Wat is jouw taak binnen O’MAGGIO House of Tailors?

Ik probeer zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met onze wijze van Italiaans maatwerk

en vooral om vrouwen een kans te geven zich op een unieke zelfverzekerde wijze te kunnen presenteren in mooie kleding.

Wat is het leukste om samen te stellen: Een trouwpak, smoking, casual outfit of business suit?
Dat maakt voor mij geen verschil. Iedere klant heeft zijn of haar eigen verhaal en intentie waarmee ze bij O’MAGGIO komen. Onder het genot van een klein hapje en drankje komen de mooiste verhalen boven water. We werken samen altijd naar het ultieme eindresultaat toe.

Wat voor type klanten bezoeken het atelier van O’MAGGIO House of Tailors?

Iedereen die bij O’MAGGIO binnen loopt komt niet “even” binnenwaaien. Het zijn altijd hele relaxte en gezellige mensen die er echt een uitje van maken. Omdat alles op afspraak is wordt er voor iedereen ruim de tijd uitgetrokken en wordt iedere afspraak een ultieme beleving.

Hoe smaakt de koffie in jullie atelier? (Eerlijk zijn)

Ik heb inmiddels voor mijzelf een “eigen” recept gevonden. En ja…. De koffie is heet!

Wat maakt werken bij O’MAGGIO House of Tailors zo bijzonder?

De heerlijke ontspannen sfeer en het samenwerken. Het met elkaar meekijken om samen tot een mooi resultaat te komen.

Welk item ontbreekt er absoluut niet in jouw garderobe?

Voor mij is dat absoluut een tas!

En waarom?

Buiten het feit dat een tas onmisbaar is in gebruik maakt het iedere garderobe compleet.

Een vrouw zonder tas is als een auto zonder wielen.

Wat maakt O’MAGGIO House of Tailors zo bijzonder?

De prachtige showroom die van alle gemakken voorzien is, de mensen en de passie.

Wat is je favoriete plekje in jullie atelier?

Heb ik niet speciaal. De hele ambiance en sfeer is super!

Wat zou je zelf nog willen toevoegen aan dit gesprek?

Dat ik het concept van Frank en Mirjam super gaaf vind en met ontzettend veel plezier bij O’MAGGIO House of Tailors werk!

0 Comments

error: Content is protected !!