Even voorstellen. Wie ben je? Wat doe je, waar kom je vandaan?
Hi! Ik ben Mirjam van Eldik, ik ben samen met Frank eigenaar van O´MAGGIO House of Tailors en wij wonen in Driel, ja echt Driel. Ik zeg maar altijd dat het tegen Arnhem aan ligt 😉

Wie is je partner, heb je kinderen?
Frank en ik zijn sinds 2003 bij elkaar, dit jaar dus 17 jaar. Wij zijn in 2017 getrouwd op Sicilië met als gasten een kleine groep familie en vrienden en dat was echt zo fantastisch! Onze 2 kinderen waren er ook bij, Luke van 13 jaar en Jim van 9 jaar, dat zij erbij konden zijn was echt geweldig.

Hoe laat gaat je wekker ’s morgens?
Mijn wekker gaat om 06.45uur, maar voordat ik eruit ben is het 07.00 uur. Vind het echt lastig om uit bed te komen, opstaan is niet mijn ding…

Hoe drink jij je koffie? Sorry, espresso of Cappuccino?
Als ik koffie drink, drink ik hem décafe. Maar ik drink liever thee, lekker met verse stukjes gember en honing.

Coppa di Parma of Mortadella?
Beide niet zo mijn voorkeur, maar als ik een pasta mag kiezen is mijn lievelingspasta Pasta alla Norma! Dat is een typische Siciliaanse pasta die natuurlijk het lekkerst smaakt als ik hem in Sicilië eet, maar thuis maak ik hem ook wel eens. Het is een pasta met o.a. aubergine, tomatensaus en Parmigiano Reggiano. Ik ben normaal gesproken geen fan van aubergine maar in dit gerecht is het ZÓ lekker!

Waar mogen wij je voor wakker maken?
Je mag mij niet wakker maken, laat mij maar lekker slapen, haha! Nou oké, voor 1 ding dan wel, als we vroeg op moeten staan om naar het vliegveld te gaan voor een heerlijke vakantie!

Wat is jouw taak bij O’MAGGIO House of Tailors?
Ik ben verantwoordelijk voor de marketing, denk aan onze website en Social Media. Ik werk veel achter de schermen m.b.t. organiseren van onze events en doen van administratieve werkzaamheden en ik draag mijn steentje bij aan onze dameslijn VENTISETTE.

Hoe is het om samen met je man een exclusief kleding merk te runnen?
Dat is ontzettend leuk, we doen dit ècht samen. Het verschil met Frank en mij is dat ik introvert ben en Frank extrovert en daarin vullen we elkaar, met al de daarbij horende eigenschappen, heel goed aan. Dit botst zeker wel eens hoor, het is echt niet altijd koek en ei. Ik zie bijvoorbeeld snel beren op de weg, en Frank heeft ze dan al geschoten, die heeft daar echt geen last van haha.  Hij durft ook meer risico te nemen dan dat ik dat durf, daar moet je ook echt een ondernemer voor zijn en dat is hij ook zeker. Hij ziet overal kansen en mogelijkheden en gaat door, hoe lastig het soms ook is, en blijft alles van een positieve kant zien. Ik ben dan ook ontzettend trots op hem!

Wat is jouw favoriete plekje in het atelier en waarom?
Mijn favoriete plekje is mijn kantoortje, daar kan ik mij terugtrekken en administratieve meters maken. Maar onze bar is ook erg fijn. Lekker met een wijntje en wat hapjes even zitten.

Gaan jullie kinderen later ook bij O’MAGGIO House of Tailors aan de slag?
Ik heb geen idee. Dat mogen ze helemaal zelf weten. Ik zou het wel heel leuk vinden maar ik vind dat ze hun eigen keuze´s moeten maken en hun eigen pad moeten bewandelen. Dat doen waar ze gelukkig van worden.

Wat zit er op Franks favoriete pizza?
Sowieso salami, dat vind hij lekker.

Hoe combineer je het gezinsleven met ondernemen?
Dat is soms wel een uitdaging maar het gaat best goed. Ik ben er sowieso als onze jongste zoon Jim uit school komt want hij zit nog op de basisschool. Maar Luke zit nu op het voortgezet onderwijs dus is al veel zelfstandiger en kan prima even alleen thuis zijn. Daarnaast is mijn telefoon ook eigenlijk een beetje mijn kantoor want alle mails en social media kan ik vanaf mijn telefoon aan werken, dus ben ik ook heel veel tussendoor aan het werk. Eigenlijk wel de hele dag door.

Jongstleden hebben jullie ook een vrouwenlijn toegevoegd aan de collectie, hoe is dit tot stand gekomen?
Wij zijn daar al een langere tijd mee bezig, alleen het stond op een laag pitje. We hebben dit vorig jaar weer opgepakt, de lijn een eigen naam gegeven en er flink mee aan de slag gegaan. Samen met Jade een fotoshoot verwezelijkt en een eigen Instagram pagina gemaakt. Toen Frank en ik met John en Charlotte Macleane voor een trip in Napels waren, naar het atelier waar we mee samenwerken, Saint Gregory Tailors voor maatwerk voor John en Frank, kwam al gauw ter sprake wat voor een duizendpoot Charlotte eigenlijk is en haar interesse in maatwerk. Al gauw hadden we mooie plannen en is Charlotte bij VENTISETTE gekomen om samen te werken aan dit mooie exclusieve dames merk. Jade, Charlotte en ik zijn verantwoordelijk voor VENTISETTE binnen O´MAGGIO House of Tailors.

Omschrijf de kledingstijl van VENTISETTE House of Tailors?
Tijdloos, stijlvol en elegant.

Wat voor type vrouw koopt een maatpak?
Een vrouw die zichzelf waardeert en een outfit gunt die perfect past. Dit kan voor een zakelijke aangelegenheid zijn maar bijvoorbeeld ook voor een mooi casual jasje.

Wat onderscheidt een goed maatpak van een slechte?
Oooh als ik wel eens tv kijk of op straat kijk naar heren in een pak kan ik me soms zo verbazen! Wat worden er veel ´foute´ pakken gedragen! En dan heb ik het niet over kleur of stijl, dat is smaak, maar dan heb ik het over hoe een pak zit bij een man. Schouders veel te breed, mouwen te lang, jasjes die niet kunnen sluiten, broekspijpen met tig knikken en zo wijd alsof we nog in de jaren 70 leven. Ècht mannen geloof me, je kan er zoveel beter uitzien met een goed aangemeten maatpak! Iedere man zou zich een maatpak moeten gunnen( het liefst van O´MAGGIO 😉 ), het comfort dat je zult ervaren is buitengewoon en daarnaast straal je zoveel meer uit als alles past en klopt! Investeer hier gewoon in, ècht, je bent je eigen visitekaartje.

Welke outfit draag jij het liefst?
Ik draag het liefst een jeans met een shirt en een mooi jasje. Liefst met een mooie sneaker, geen hakken, daar kan ik echt niet op lopen haha!

Welk item ontbreekt absoluut niet in jouw garderobe en waarom?
Een mooi maatjasje omdat dat zowel chique kan als sportief. Ligt eraan hoe je het draagt, je kunt er dus alle kanten mee op.

Wat zou je zelf nog willen toevoegen aan dit gesprek
Dat ik trots ben op ons team omdat we er met zijn allen voor 100% voor gaan om onze klanten het beste te bieden, aandacht, service en kwaliteit.

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!