Business Executive

for mid-to-senior level executives

Passie, ambitie en prestatie

Als succesvolle executive lijdt je veelal een opgewonden en actief leven. Een levensstijl die het uiterste van je vraagt. Een bestaan dat omringd word door passie, ambitie en prestatie. Bij O’MAGGIO House of Tailors begrijpen wij tot in detail wat deze kenmerken voor je betekenen.

Zakelijk chique

De Business Executive lijn van O’MAGGIO House of Tailors is een uitzonderlijke serie outfits speciaal geselecteerd door onze tailors en legt de nadruk op corporate identity. Deze outfits behouden het respect voor de delicate zakelijke souplesse maar prikkelen tegelijkertijd de zintuigen als geen ander.

Enkel het allerbeste

Uitsluitend de fijnste Italiaanse stoffen en materialen zijn verzilverd in deze zeldzame serie outfits. De uitstraling is vloeiend samen te vatten als: Prestigieus, comfortabel en onderscheidend. Deze unieke serie outfits is in het bijzonder gecreëerd voor mid-to-senior level executives en is kenmerkend door zijn hoogwaardige kwaliteit en aangename retail waarde.

Geweldig

Geweldige ervaring en wat een service! Beveel dit aan iedereen aan!

Maurice

Waanzinnig

Waanzinnige showroom, prachtige artikelen en goede service!

George

Professioneel

Echt SUPER, een prof die de bruidegom op zijn gemak weet te stellen met zijn droge humor. Perfect trouwpak aangemeten, als gegoten.

Wouter

O'MAGGIO

Frank super leuke vent, prachtige zaak. Genoten van elk bezoek en super blij met het pak!

Joeri