BUSINESS EXECUTIVE

O’MAGGIO HOUSE OF TAILORS

passie, ambitie en presentatie

Als succesvolle executive leidt je veelal een opgewonden en actief leven. Een levensstijl die het uiterste van je vraagt. Een bestaan dat omringd word door passie, ambitie en prestatie. Bij O’MAGGIO House of Tailors begrijpen wij tot in detail wat deze kenmerken voor je betekenen.

business chique met een permanente indruk

Door onze De Business Executive lijn van O’MAGGIO House of Tailors is een uitzonderlijke serie outfits speciaal geselecteerd tailors en legt de nadruk op corporate identity. Deze outfits behouden het respect voor de delicate zakelijke souplesse maar prikkelen tegelijkertijd de zintuigen als geen ander.

EEN HOOGWAARDIGE ZAKELIJKE UITSTRALING

De Business Executive lijn van O’MAGGIO House of Tailors is een uitzonderlijke serie outfits speciaal geselecteerd door onze tailors. De nadruk ligt hierbij op een corporate identity. Deze outfits behouden het respect voor de zakelijke souplesse maar prikkelen tegelijkertijd de zintuigen als geen ander.

enkel en alleen het allerbeste op maat

Uitsluitend de fijnste Italiaanse stoffen en materialen zijn verzilverd in deze serie outfits. De uitstraling is vloeiend samen te vatten als: Prestigieus, comfortabel en onderscheidend. Deze unieke serie outfits is in het bijzonder gecreëerd voor mid-to-senior level executives en is kenmerkend door zijn hoogwaardige kwaliteit en aangename retail waarde.