O'Maggio

TROUWPAK

Tot in de details

Voor het samenstellen van een trouwpak neemt O’MAGGIO de tijd: de tijd die jij nodig hebt. We kijken niet alleen naar de look van de bruidegom, maar houden ook rekening met de stijl van de bruid en de bruiloft zelf. Daarbij kun je denken aan kleur, vorm en stijl. In onze showroom kun je uitgebreid bekijken welke stoffen, knopen en andere details je aanspreken en je daarin laten adviseren door onze personal tailors.

In stijl naast de bruid

O’MAGGIO is gerenommeerd in het creëren van een stijlvol en op maat gemaakt trouwpak. Naast stijlvol word je in adembenemende Italiaanse kwaliteit gepresenteerd. Een O’MAGGIO trouwpak is strikt persoonlijk. Wij zorgen dat alles wordt aangepast op jouw wensen, maten en persoonlijkheid, maar ook vooral dat het pak in de setting van de bruiloft past.

O’MAGGIO Trouwservice

Maak het jezelf gemakkelijk op de grote dag en laat je aankleden door één van de personal tailors  van O’MAGGIO. Met onze trouwservice ben je er van verzekerd dat alles goed zit tot in de detail. Wij komen graag persoonlijk langs voor deze liefdevolle gelegenheid om jou de zorg van het aankleden te ontnemen.

De juiste voorbereiding

Ga je binnenkort trouwen of staat de datum in de toekomst al vast? Een goede voorbereiding is het halve werk. Kom langs in onze showroom en laat O’MAGGIO je inspireren voor jouw aankleding op de mooiste dag van je leven. Onze personal tailors kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

omaggio

Professioneel

Echt SUPER, een prof die de bruidegom op zijn gemak weet te stellen met zijn droge humor. Perfect trouwpak aangemeten, als gegoten.

Wouter

Bijzonder

Heel gewoon, maar o zo bijzonder!

Germa

Top kwaliteit

Top geholpen en het Colbert is geworden zoals ik hem wil. Ben megablij!!

Jeffrey
preloader