O'Maggio

SMART CASUAL

Pure elegantie en comfort

Iedere gelegenheid heeft een eigen karakter. Daarbij vraagt jouw presentatie om de juiste kledingkeuze. Smart casual combineert zakelijk en vrijetijds tot het perfecte contrast mét een elegant karakter. Het draait om de afstemming van materiaal, kleur en stijl. O’MAGGIO weet welke stijl het beste bij jou past.

Omaggio

Fashion evolutie: maak het persoonlijk

Vroeger hadden we het niet voor mogelijk gehouden om de combinatie van bijvoorbeeld sneakers met een maatjasje te zien. Jouw identiteit als individu kan dankzij de fashion evolutie op de werkvloer nu ook worden gepresenteerd in de kleding die je draagt. Alles draait om de juiste nuances. Jouw nuances. O’MAGGIO weet als geen ander het persoonlijk accent op de juiste plek te leggen.

Vind jouw contrast

Weerspiegel jouw identiteit met mooie maatkleding van O’MAGGIO. De waarde van onze prachtige kleding zit in de finesse, eenvoud en elegantie. Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door een van onze personal tailors.

Bijzonder

Heel gewoon, maar o zo bijzonder!

Germa

Top

Vandaag bij O'MAGGIO een pak aan laten meten door Frank. Het was een geweldige ervaring!

Angelo

Perfect!

Aandacht, passie, gezelligheid, humor en kwaliteit komen samen en het meest belangrijke..... een topkostuum

Jos

Simpelweg de beste

We ontmoetten O'MAGGIO op een bruidsbeurs en het klikte meteen. Frank (eigenaar) is in het ontwerpproces tot aan oplevering zeer betrokken geweest. Alle wensen zijn tot in detail uitgevoerd. Mocht je een uniek pak op maat willen dan bent u bij O'MAGGIO zeker aan het goede adres!

Kimberley
preloader