Business Professional

for early career professionals

The O’ is for O’MAGGIO

De young professional die kiest voor stijl, die kiest voor comfort, die kiest voor een business outfit van O’MAGGIO. Reflecteer de corporate identity van het bedrijf waar jij werkzaam bent. Onderscheid jezelf en verschijn op iedere zakelijke gelegenheid in verfijnde Italiaanse klasse.

Hoogwaardig maatwerk

O’MAGGIO staat voor hoogwaardig maatwerk, een unieke experience die iedere young professional doet uitstralen wat hem toe komt. Durf op te vallen in een uniek en persoonlijk maatpak dat succes, elegantie en bovenal ambitie uitstraalt.

Speciaal geselecteerd door onze tailors

De Business Professional lijn van O’MAGGIO is een exclusieve serie outfits speciaal geselecteerd door onze tailors. Deze outfits bieden een elegante uitstraling waar uitsluitend gebruik is gemaakt van buitengewone Italiaanse stoffen en materialen. Deze serie legt de nadruk op een zakelijke look zonder daarbij het oog voor detail te verliezen. Deze outfits zijn voor de ambitieuze young professionals die zich willen onderscheiden en is door de speciaal in huis geselecteerde stoffen een interessante eerste kennismaking met hoogwaardig maatwerk.

Geweldig

Geweldige ervaring en wat een service! Beveel dit aan iedereen aan!

Maurice

Waanzinnig

Waanzinnige showroom, prachtige artikelen en goede service!

George

Professioneel

Echt SUPER, een prof die de bruidegom op zijn gemak weet te stellen met zijn droge humor. Perfect trouwpak aangemeten, als gegoten.

Wouter

O'MAGGIO

Frank super leuke vent, prachtige zaak. Genoten van elk bezoek en super blij met het pak!

Joeri