Groom Night

Everything just for Grooms

Vrijdag 18 september
Groomnight

Ga jij dit jaar trouwen of ken je iemand die binnenkort in het huwelijksbootje stapt? Dan is de Groom Night iets voor jou. Wij organiseren twee maal per jaar een speciale avond die volledig in het teken staat van Grooms. Het zijn informatieve avonden waarbij je ideën kunt opdoen voor je trouwoutfit en kunt kennismaken met O’MAGGIO House of Tailors. In een casual sfeer willen wij jou en je companen voorbereiden op de grote dag en een gezellige avond uit bieden. Geniet van lekkere drankjes, heerlijke hapjes en bovenal onwijs mooie kleding. Wij heten je graag van harte welkom in ons atelier op de Grote Molenstraat 171 te Elst.

Aanmelden

Heb je interesse in één van onze Groom Nights of wil je graag een afspraak maken? Dat kan! Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij ontvangen je aanvraag en zullen direct contact met je opnemen. We zullen de afspraak inplannen en bevestigen. We kijken uit naar je komst.

  Geweldig

  Geweldige ervaring en wat een service! Beveel dit aan iedereen aan!

  Maurice

  Waanzinnig

  Waanzinnige showroom, prachtige artikelen en goede service!

  George

  Professioneel

  Echt SUPER, een prof die de bruidegom op zijn gemak weet te stellen met zijn droge humor. Perfect trouwpak aangemeten, als gegoten.

  Wouter

  O'MAGGIO

  Frank super leuke vent, prachtige zaak. Genoten van elk bezoek en super blij met het pak!

  Joeri