Doneer jouw kleding

en verdien persoonlijke O'MAGGIO waardecheques

Meer dan ooit hebben mensen in onze gemeenschappen onze steun nodig. Velen hebben hun baan verloren en voelen zich onzeker over de toekomst. Velen van hen zullen zich omscholen en nieuwe wegen betreden en zijn gewoonweg niet in staat om een nieuwe professionele garderobe aan te schaffen. Hun toekomst kan afhangen van het hebben van de juiste kleding voor bijvoorbeeld dat belangrijke sollicitatiegesprek. Je kunt hier deel van uitmaken en als extra voordeel verdien je waardecheques voor jouw volgende O’MAGGIO aankopen.

Waarom doneren? Er zijn een aantal pakken, shirts of jasjes in je kast die je in het afgelopen jaar niet meer gedragen hebt en die je geen plezier meer brengen, jouw maten kunnen in de loop der jaren zijn veranderd en je wilt geen honderden euro’s uitgeven aan vermaakkosten, je koopt liever nieuwe items. Of je hebt letterlijk geen kastruimte meer en zou een goede motivatie kunnen gebruiken om je van een aantal items te ontdoen.

Jouw donaties zullen…

  • Mannen helpen er goed en zelfverzekerd uit te zien en zich goed te voelen tijdens bijvoorbeeld hun volgende sollicitatiegesprek.
  • Een positieve bijdrage leveren aan het milieu doordat je meedraagt aan verantwoord hergebruik van grondstoffen en materialen.
  • Meer ruimte vrij maken in je persoonlijke garderobe.
  • Persoonlijke waardecheques opleveren die toegepast kunnen worden op nieuwe items van O’MAGGIO House of Tailors

Hoe werkt dit?
Stap 1

Verzend de pakken, shirts, jasjes naar ons* of breng ze langs in ons atelier.  Overweeg om kleding te doneren die niet meer past of die je in het afgelopen jaar niet meer hebt gedragen. Kledingstukken mogen van diverse merken zijn, deze hoeven dus niet bij O’MAGGIO House of Tailors te zijn aangeschaft. De items die gedoneerd worden moeten in goede staat verkeren.

Stap 2

Onze tailors checken jouw ingezonden items en voorzien jou direct van je persoonlijke waardecheques. Jouw donaties zullen op de volgende wijze verwerkt worden:

  • €75,- Pak
  • €50,- Jasje
  • €25,- Pantalon
  • €15,- Shirt

Stap 3

Wij zullen je donaties aan het goede doel Dress For Success afleveren. Volg de hashtag #omaggiosocialcare op Instagram, Facebook en Linkedin om onze actie te volgen!

Stap 4

Wanneer je hier bij O’MAGGIO House of Tailors nieuwe items op maat aanschaft, kun je jouw waardecheques** direct inleveren en gebruik maken van jouw gespaarde korting.

* Op dit moment accepteren wij alleen pakken, jasjes, pantalons en shirts.
** Waardecheques vervallen niet en kunnen worden opgesplitst in meerdere aankopen. Waardecheques kunnen niet geclaimd worden voor contant geld. Je kunt maximaal tot €115,- besparen op jouw aankoop aan waardecheques bij een minimale besteding van €749,- .Niet mogelijk in combinatie met andere kortingen en aanbiedingen.

Geweldig

Geweldige ervaring en wat een service! Beveel dit aan iedereen aan!

Maurice

Waanzinnig

Waanzinnige showroom, prachtige artikelen en goede service!

George

Professioneel

Echt SUPER, een prof die de bruidegom op zijn gemak weet te stellen met zijn droge humor. Perfect trouwpak aangemeten, als gegoten.

Wouter

O'MAGGIO

Frank super leuke vent, prachtige zaak. Genoten van elk bezoek en super blij met het pak!

Joeri